ЦИНКОРОТ®За нас

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://zinkorot.bg/wp-content/uploads/2021/09/woerwag_pharma_gebaeudebild.ir_is_self.jpg
https://zinkorot.bg/wp-content/uploads/2020/04/blue_triangle_02-1.png
https://zinkorot.bg/wp-content/uploads/2020/04/small_blue_triangle-1.png

Накратко за Wörwag Pharma

Вьорваг Фарма е немска фармацевтична компания и е една от водещите в сектора в България със седалище в гр. Бьоблинген, Германия.

Вьорваг Фарма е семейна компания, която е основана от д-р Фриц Вьорваг през 1971 г. в Щутгард и към днешна дата, успешно се ръководи от второ поколение сем. Вьорваг.

Във Вьорваг Фарма работят повече от 1000 специалиста в 35 страни от света, които ежедневно се справят с предизвикателствата в областта на здравеопазването и правят възможно да се осъществи стратегията и мисията на Вьорваг Фарма,като помагат на пациентите да постигат по-добър и здравословен начин на живот.

Мисия

Да бъдем по-близо! Да помагаме по-добре!
Нашата мисия е да бъдем близо до хората и да ги подпомагаме в грижата за здравето им като им предлагаме високоефективни решения, чрез които да успяват да предотврят и лекуват заболяванията, свързани с начина на живот.

Нaшата отговорност

„Заедно за по-добър живот!“ Това е визията и мисията на Вьорваг Фарма, в основата на която е социалният ангажимент, защото хората са нашият фокус. Ние се стремим да бъдем близо до човешките нужди. Това е формулата ни за дългосрочно и устойчиво развитие. Подпомагаме хората, които се грижат за здравето си с високоефективни решения за предотвратяване и лечение на заболявания, свързани с начина на живот.

https://zinkorot.bg/wp-content/uploads/2020/04/small_blue_triangle-1.png
https://zinkorot.bg/wp-content/uploads/2021/09/pharma-girl-zinkorot.jpg
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://zinkorot.bg/wp-content/uploads/2020/04/about-me-03-2.jpg
https://zinkorot.bg/wp-content/uploads/2020/04/small_blue_triangle-1.png

Лидер в производството на биофактори

Продуктовата гама на Вьорваг Фарма включва лекарства по лекарско предписание, лекарства без лекраско предписание и хранителни добавки. Решенията, които предлагаме на нашите пациенти се използват за лечение и превенция на сърдечно-съдови и неврологични заболявания, както и на заболявания вследствие на диабет.

Биофактори

През последните години, изследователският център на Вьорваг Фарма поставя акцент в проучването в областта на биофакторите.

Биофакторите са важни вещества за тялото, необходими за неговото нормално функциониране. Те включват витамини, минерали и микроелементи като магнезий, цинк, желязо, както и подобни на витамините вещества (алфа-липоева киселина и коензим Q10), аминокиселини, мастни киселини и вторични растителни екстракти. Тялото може да произвежда някои от тях само, но много от тях трябва да си набавяме чрез храната. Последните са така наречените основни биофактори.

Във висока концентрация някои биофактори могат да имат терапевтичен ефект, като по този начин придобиват фармацевтични свойства. Биофакторите играят жизненоважна роля в организма и допринасят за гладкото протичане на метаболитните процеси. Важни процеси не могат да протичат нормално, ако за по-дълъг период от време има недостатъчно количество биофактори в организма. В зависимост от това кой витамин или минерал е с понижени нива, често се развиват неспецифични симптоми на недостиг.

Дефицитът, който първоначално изглежда безобиден, може да предизвика опасни верижни реакции. С течение на времето могат да се проявят по-сериозни симптоми, които често не могат да бъдат противодействани.

Интензивни проучвания за ефективно лечение

Чрез международни клинични изследвания, експертни срещи и симпозиуми, а също така и чрез тясно сътрудничество с изследователски лаборатории, ние инвестираме, за да разработим за нашите пациенти възможно най-добрите медикаменти и решения.

Правно и регулаторно съответствие

Правното и регулаторно съответствие във Вьорваг Фарма означава съответствие с външните и вътрешни правила. Те могат да бъдат наложени отвън със закон или наредби, или да бъдат определени вътрешно, под формата на програми, процеси и контрол. Отговорното, етично, коректно и законосъобразно действие е толкова важно за успеха на Вьорваг Фарма, колкото и ориентацията ни към клиентите и качеството на нашите продукти.

Основните насоки за поведение са описани в нашия Кодекс за поведение. Това е задължителен документ за всички служители на Вьорваг Фарма, за да идентифицират рисковете и по този начин да избегнат законово нарушение.

Осигуряване на качество

Безопасността и качеството на продуктите са основен наш приоритет. Всички наши продукти са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество и съответствие, и всеки етап от производството е подложен на строг контрол за управление на качеството.

bt_bb_section_top_section_coverage_image